TAKE AWAY

Hinoki kan tilby et bredt utvalg take away. Alle bestillinger må hentes i restauranten.
Mandag - torsdag: 15:00 - 22:00, Fredag: 15:00 - 23:00, Lørdag: 14:00 - 23:00, Søndag: 14:00 - 22:00
Tlf: 63 80 30 00
Vi har vår egen take away-app, last ned til din telefon.



SUSHI

NIGIRI 2 BITER - SASHIMI 3 SKIVER


Maguro: Tunfisk - F, SEN   79,-
Sake: Laks - F, SEN   69,-
Hirame: Kveite - F, SEN   82,-
Hamachi: Yellowtail - F, SEN   92,-
Suzuki: Havabbor - F, SEN   79,-
Hotate: Kamskjell - BL, SEN   83,-
Ebi: Reke - SK, SEN   74,-
Ama ebi: Rå reke - SK, SEN   73,-
Unagi: Marinert ål serveres varmt - F, H, SO   92,-
Kani: Kongekrabbe SK   101,-

SPESIALITETER FRA SUSHIBAREN


Lettrøkt kveite med ponzusaus med marinert løk og gojibær - F, SO   156,-
Yellowtail og svart kaviar med orientalsk salsa - F, SO, SE   156,-
Tunfisk i trøffelsoyasaus - F, SO   161,-
Kamskjelltartar med yuzukoshorømme, kizami wasabi, yuzu gelé og shiso crisp - BL, F, SO, M, SEN   161,-
Laks med honning og mangodressing - F   147,-

GUNKANMAKI - 2 BITER


Ikura: Lakserogn og vaktelegg - F, E, SEN   92,-
Engwa: Kveitefett - F, SE, SO, SEN   92,-
Tobiko: Flyvefiskrogn - F, SEN   92,-

HINOKIS SIGNATURVARIASJONER


Tokyo:
Misosuppe
6 skiver sashimi med laks, ponzu og vårløk
1 makirull med spicy tuna
6 biter nigiri
(18 biter totalt) - F, SK, H,SE, SO, SEN 
 275,-
Osaka:
Misosuppe
6 skiver sashimi med kveite, ponzu og vårløk,
1 makirull med tempurascampi, avokado, agurk og chilimajones
8 biter nigiri
(20 biter totalt) - F, SK, H, E, SE, SO, SEN 
 330,-
Sushi moriawase: - F, SK, E, H, SE, SO, SEN 

1 makirull,
8 biter nigiri,
(14 biter totalt)  
 230,-
Sashimi moriawase: - F, SK, SEN 
20 skiver sashimi  
 285,-
Sushi for 2 - F, SK, E, H, SE, SO, SEN 
12 skiver sashimi
2 makiruller,
10 biter nigiri,
(34 biter totalt)  
 551,-

TEMPURAMAKI - 6 BITER


Hinokimaki med tempura scampi, fire typer fisk og grønnsaker - F, SK, E, H, SE, SO   135,-
Softshell krabbe med avokado- F, SK, E, H, SE, SO   135,-
Tempura scampi med avokado, agurk og chilimajones - SK, H, SE, E, SO   119,-

MAKI - 6 BITER


Klassisk japansk laksemaki med vårløk - F, SE   92,-
Laks med eplesaus - F, SO   115,-
Kamskjell med spicy majones - BL, E, SO, SEN   115,-
California maki med snøkrabbe og avokadokrem - SK, E, M, F, SO   134,-
Laks med avokado og varm kremost - F, M, SO   115,-
Hinokis vegetarmaki - SO, SE   97,-
Spicy tunfisk - F, E, H, SE, SO   128
Kveite / hamachi med salsa - F, SO, SE   119,-
Fritert laks med trøffelyuzu - H, E, SE, SO, F, SK    128,-

HOSOMAKI - 8 BITER


Kappamaki: agurk og sesamfrø - SE   74,-
Tekkamaki: tunfisk, wasabi - F, SEN   92,-



FORRETTER & SMÅRETTER


Rød misosuppe med tofu, sjøtang, vårløk og enokisopp - H, F, SO   69,-
Edamame med havsalt - SO   73,-
Grønnsakstempura - H, M, E, SO, F   109,-
Tempura scampi - H, E, SO, F, SK   143,-
Softshell krabbe med wasabimajones- H, SK, E, SO    138,-
Hoisin- og plommevinmarinert pork belly med syltet daikon, syltet gresskar og chili - H, SO, SE, SEN    147,-
Tataki av okse med ingefær- og sjalottløkdressing - SO, SE   138,-
Miniburger med wagyu, tuna, avruga - 1 stk - H, E, M, F, SEN   128,-
Grillede kamskjell med grønn shiso-dressing - BL, SO, SK    184,-
Grillede spareribs med asiatisk BBQ-saus og syltet agurk - H, SO, SE   128,-
Hinokis kyllingvinger- SE   119,-

Steambuns 1 stk.


Crispy grønnsaker med spicy majones - H, E, M, SO, F, SK   73,-
Fritert kylling med sitron- og dillmajones - H, E, M, SO, F, SK   82,-
Fritert fisk med wasabimajones - H, E, M, SO, SEN, F, SK   82,-
Langtidsstekt svineribbe med wasabiketchup - H, SO, M, SEN   82,-
Okse med spicy asiatisk chilisaus - H, M, SO, SEN   92,-
Utvalg av 3 steambuns. Velg fra menyen (spør din servitør om allergener)    244,-

Salater


Signatursalat med honning og kokos    101,-
Avokado og blandet karse - SO, SE    101,-
Spinatsalat med trøfler og tørr miso - M, H, SO   82,-
HOVEDRETTER

Spesialiteter

Black Cod - F, H, B, SO   354,-
Teriyakilaks med fennikel og spinat - SO, SE, F, M    266,-
Helstekt gårdskylling med marinade av ingefær og maukomemiso - H, SO, SE   266,-
Pannestekt havabbor tosazusaus, shiitake og sprø purre - SO, F    239,-
Andebryst med wakame og grapefruktsalat og appelsin-teriyakisaus - H, SO, SE    253,-

Robatagrill


Hickoryrøkt lammecarré - SE, SEN   358,-
Marinert sous vide svinecarré med spicy asiatisk BBQ-saus og teriyakireduksjon - SO, H, SE   303,-
Spicy indrefilet av okse - SO, SE   303,-

Bentobox #1


- Spicy indrefilet av okse  - SE, SO
- Tempura scampi  - H, SO, M, E, SK, F
- Grønnsakstempura  - H, E, SO, F
- 3 skiver sashimi av laks  - H, E, SO, F, SK
- 2 biter nigiri  -F, SK
- 3 biter maki  - F, SK, SEN
- Avokado og blandet karse - SO, SE
- Ris

 303,-

Bentobox #2


- Helstekt gårdskylling med marinade av ingefær og marukomemiso  - H, SO, SE, B
- Tempura scampi  - H, SO, E, M, SK, F
- Grønnsakstempura  - H, E, SO, F
- 3 skiver sashimi av laks  - H, E, SO, F, SK
- 2 biter nigiri  -F, SK
- 3 biter maki  - F, SK, SEN
- Signatursalat med honning og kokos
- Ris

 303,-

Bentobox #3


- Teriyakilaks med fennikel og spinat - F, SO, SE
- Tempura scampi  - H, SO, E, M, SK, F
- Grønnsakstempura  - H, E, SO, F
- 3 skiver sashimi av laks  - H, E, SO, F, SK
- 2 biter nigiri  -F, SK
- 3 biter maki  - F, SK, SEN
- Spinatsalat med trøffelolje og tørket miso  - M, H, SO
- Ris

 303,-

Bentobox #4


- Friterte ost- og squashboller med tofudressing - H, M, E, SE
- Grønnsakstempura  - H, E, SO, M
- 6 biter maki  - SE, SO
- Avokado og blandet karse  - H, E, SO, F, SK
- Signatursalat med honning og kokos
- Ris

 275,-

Nudler


Wokede eggnudler med indrefilet av storfe og grønnsaker i en spicy saus - SO, E, H, B   165,-
Wokede eggnudler med kylling og grønnsaker i en spicy saus - SO, E, H, B   165,-
Wokede eggnudler med fisk, skalldyr og grønnsaker i en spicy saus - SK, E, F, H, B, SO   165,-

ALLERGENER

M: Melk
N: Nøtter
SO: Soya
LU: Lupin
H: Hvete
PE: Peanøtter
BL: Bløtdyr
SEN: Sennep
SU: Sulfitt
E: Egg
F: Fisk
SE: Sesam
SEL: Selleri