TAKE AWAY

Hinoki kan tilby et bredt utvalg take away. Alle bestillinger må hentes i restauranten.
Mandag - torsdag: 15:00 - 22:00, Fredag: 15:00 - 23:00, Lørdag: 14:00 - 23:00, Søndag: 14:00 - 22:00
Tlf: 63 80 30 00
Vi har vår egen take away-app, last ned til din telefon.



SUSHI

NIGIRI 2 BITER - SASHIMI 3 SKIVER


Maguro: Tunfisk - F   85,-
Sake: Laks - F   72,-
Hirame: Kveite - F   80,-
Hamachi: Yellowtail - F   98,-
Suzuki: Havabbor - F   76,-
Hotate: Kamskjell - BL   85,-
Ebi: Reke - SK   70,-
Ama ebi: Rå reke - SK   72,-
Unagi: Marinert ål serveres varmt - F, H, B, SO   99,-

SPESIALITETER FRA SUSHIBAREN


Lettrøkt kveite med ponzusaus med marinert løk og gojibær - F, SO   161,-
Yellowtail og svart kaviar med orientalsk salsa - F, SO, SE   161,-
Laks med yuzu-pepperolje og wasabirømme - F, M   152,-
Tunfisk i trøffelsoyasaus - F, SO   166,-
“Torched” kamskjell med røkt ål og yuzukoshomajone - BL, SO, SE   157,-
Laks med honning og mangodressing - FE   152,-

HINOKIS SPESIALNIGIRI - 2 BITER


Marinert tunfisk - F, SO   111,-

GUNKANMAKI - 2 BITER


Ikura: Lakserogn - F   89,-
Tobiko: Flyvefiskrogn - F, E   89,-

HINOKIS SIGNATURVARIASJONER


Sushi for nybegynnere: Maki - 1 makirull med tempura scampi
Nigiri - 2 biter laks, 2 biter kveite og 2 biter kokt scampi (12 biter totalt) - F, SK 
 225,-
Sushi moriawase: 1 makirull og 3x3 ass. nigiri (15 biter totalt) - F   269,-
Sashimi moriawase: 20 biter sashimi - F   296,-
Sushi & sashimi mix: 1 makirull, 5x1 ass. nigiri og 5x2 ass. sashimi (21 biter totalt) - F   296,-
Sushi for 2: 3x4 typer ass. sashimi, 2 makiruller og 5x2 ass. nigiri (34 biter totalt) - F   538,-

TEMPURAMAKI - 6 BITER


Hinokimaki med tempura scampi, fire typer fisk og grønnsaker - F, SK, E, H, SE   130,-
Softshell krabbe med chilimajones- F, SK, E, H, SE   130,-
Tempura scampi - avokado og flyvefiskrogn - F, H, SK, E   116,-

MAKI - 6 BITER


Klassisk japansk laksemaki med vårløk - F, SE   103,-
Laks med eplesaus - F, E, SO   109,-
Kamskjell med spicy majones - BL, E, SO   112,-
California maki med kongekrabbe og avokadokrem - SK, BL, E, M, SO   130,-
Laks med avokado og varm kremost - F, M, SO   112,-
Hinokis vegetarmaki - SO, SE   94,-
Fritert spicy tunfisk - F, E, H, SE, SO   125,-
Crispy lakseskinn med varm kremost - F, SE, M, SO   116,-
Ål, agurk, teriyakisaus og tobiko - F, H, SE, SO   116,-
Kveite/hamachi med salsa - F, SO, SE   116,-
Laks med trøffelyuzu - H, F, E, SE, SO   125,-

HOSOMAKI - 8 BITER


Kappamaki: agurk og sesamfrø - SE   72,-
Tekkamaki: tunfisk, wasabi - F   90,-
FORRETTER & SMÅRETTER


Rød misosuppe med tofu, sjøtang, vårløk og enokisopp - H, F, SO   67,-
Edamame med havsalt - SO   71,-
Grønnsakstempura - H, E, SO, F   98,-
Tempura scampi - H, SO, E, SK, F   139,-
Softshell krabbe med wasabimajones - H, SK, E    134,-
Hoisin- og plommevinmarinert pork belly med syltet daikon, syltet gresskar og chili - H, SO, SE, SEN    143,-
Tataki av okse med ingefær- og sjalottløkdressing - M, SO, H   134,-
Biff gyoza, søtpotetpuré og goma-ponzu - SO, SE, H, M, E   149,-
Miniburger med wagyu, tuna, avruga - 1 stk - H, E, M, F   116,-
Grillede kamskjell med grønn shiso-dressing - BL, SO   219,-
Grillede spareribs med asiatisk barbequesaus og syltet agurk - H, SO   98,-
Hinokis kyllingvinger   107,-

Steambuns 1 stk.


Crispy vegetar - H, E, M   71,-
Fritert kylling - H, E, M   80,-
Fritert torsk - H, E, M, F   79,-
Svineribbe - H, SO, M   79,-
Okse - H, M   89,-

Salater


Signatursalat med honning og kokosnøtt    98,-
Utvalg av blandet karse med avokado - SO, SE    98,-
Spinatsalat med trøfler og tørr miso - M, B, SO   70,-

Ekstra


Stekt søtpotet, yuzu-tofudressing toppet med gressløk    71,-
HOVEDRETTER

Spesialiteter

Black Cod - H, SO   320,-
Helstekt gårdskylling med ingefær- og marukomemiso-marinade - H, SO, SE   250,-
Pannestekt havabbor tosazusaus, shiitake og sprø purre - H, SO, F    220,-

Robatagrill


Lammecarré med asparges, eringi, syltet shimeji og lammesjy - SO   328,-
Marinert sous vide svinecarré med svin- og teriyakireduksjon - SO, H   260,-
Spicy indrefilet av okse - SO, SE   278,-
Ytrefilet av hjort, søtpotet, skorsonnerotpuré og kokos- og limedressing - SO, M, SE   278,-

Bentobox #1


- Spicy indrefilet av okse  - SE, SO, H
- Tempura scampi  - H, E, SK, F
- Grønnsakstempura  - H, E, SO, F
- 3 skiver sashimi av laks  - F
- 2 biter nigiri  -F
- 3 biter maki  - F
- Et utvalg av blandet karse med avokado og gressløkolje
- Ris

 269,-  
 

Bentobox #2


- Helstekt gårdskylling med ingefær- og marukomemiso-marinade  - H, SO, SE, B
- Tempura scampi  - H, SO, E, SK, F
- Grønnsakstempura  - H, E, SO, F
- 3 skiver sashimi av laks  - F
- 2 biter nigiri  -F
- 3 biter maki  - F
- Signatursalat med honning og kokosnøtt
- Ris

 269,-  
 

Nudler


Wokede eggnudler med indrefilet av storfe og grønnsaker i en spicy saus - SO, E, H, B   160,-
Wokede eggnudler med kylling og grønnsaker i en spicy saus - SO, E, H, B   160,-
Wokede eggnudler med fisk, skalldyr og grønnsaker i en spicy saus - SK, E, F, H, B   160,-

ALLERGENER

M: Melk
N: Nøtter
SO: Soya
LU: Lupin
H: Hvete
PE: Peanøtter
BL: Bløtdyr
SEN: Sennep
SU: Sulfitt
E: Egg
F: Fisk
SE: Sesam
SEL: Selleri