Rød misosuppe med tofu, sjøtang, vårløk og enokisopp - H, F, SO | 75,- |
Edamame med havsalt - SO | 79,- |
Grønnsakstempura - H, M, E, SO, F | 119,- |
Tempura scampi - H, M, SO, E, SK, F | 155,- |
Softshellkrabbe med wasabimajones - H, M, SK, E, SEN | 149,- |
Tataki av okse med ingefær- og sjalottløkdressing - SE, SO | 149,- |
Signatursalat med honning og kokos | 109,- |
Avokado og blandet karse - SO, SE | 109,- |
Spinatsalat med trøfler og tørr miso - M, H, SO | 109,- |
Maguro: Tunfisk - F, SEN | 85,- |
Sake: Laks - F, SEN | 75,- |
Hirame: Kveite - F, SEN | 89,- |
Hamachi: Yellowtail - F, SEN | 99,- |
Suzuki: Havabbor - F | 85,- |
Hotate: Kamskjell - BL | 90,- |
Ebi: Reke - SK, SEN | 80,- |
Ama ebi: Rå reke - SK, SEN | 79,- |
Unagi: Marinert ål - serveres varm - F, H, SO | 99,- |
Hinokimaki med tempura scampi, fisk, unagi og grønnsaker - F, SK, E, H, SE, SO, M | 145,- |
Softshellkrabbe med avokado - F, SK, E, H, SE, SO | 145,- |
Tempura scampi med avokado, agurk og chilimajones - F, SK, H, SE, E, SO, M | 129,- |
- Misosuppe - Sashimi (6 biter) - Maki (6 biter) - Nigiri (8 biter) - F, W, SF, SO, E, MU |
359,- |
Laks med yuzu, pepperolje og wasabirømme - F, M | 169,- |
Yellowtail og svart kaviar med orientalsk salsa - F, SO, SE | 169,- |
Lettrøkt kveite med ponzusaus, marinert løk og gojibær - F, SO | 169,- |
Laks med honning og mangodressing - F, SEN | 169,- |
Tunfisk i trøffelsoyasaus - F, SO | 175,- |
Kamskjelltartar med yuzukōshorømme, kizami wasabi, yuzugelé, avruga og shiso crisp - BL, F, SO, M, SEN | 175,- |
Klassisk japansk laksemaki med vårløk- F, SE | 115,- |
Laks med eplesaus- F, SO | 125,- |
Kamskjell med spicy majones - BL, E, SO, SEN | 125,- |
California maki med snøkrabbe og avokadokrem - SK, E, M, F, SO | 145,- |
Laks med avokado og varm kremost - F, M, SO | 125,- |
Hinokis vegetarmaki - SO, SE | 105,- |
Spicy tunfisk - F, SE, SO | 139,- |
Kveite/hamachi med salsa - F, SO, SE | 129,- |
Laks med trøffelyuzu - H, F, E, SE, SO | 139,- |
- Spicy indrefilet av okse - SE, SO - Tempura scampi - H, SO, M, E, SK, F - Grønnsakstempura - H, E, SO, F - 3 skiver sashimi av laks - F - 2 biter nigiri -F, SK - 3 biter maki - F - Avokado og blandet karse - SE, SO - Ris 329,- |
- Helstekt gårdskylling med marinade av ingefær og marukomemiso - H, SO, SE, B - Tempura scampi - H, SO, M, E, SK, F - Grønnsakstempura - H, E, SO, F - 3 skiver sashimi av laks - F - 2 biter nigiri -F, SK - 3 biter maki - F - Signatursalat med honning og kokos - Ris 329,- |
- Teriyakilaks med fennikel og spinat - F, SO, SE - Tempura scampi - H, SO, M, E, SK, F - Grønnsakstempura - H, E, SO, F - 3 skiver sashimi av laks - F - 2 biter nigiri -F, SK - 3 biter maki - F - Spinatsalat med trøffelolje og tørket miso - M, H, SO - Ris 329,- |
- Friterte ost- og squashboller med tofudressing - H, M, E, SE - Grønnsakstempura - H, E, SO, M - Avokado og blandet karse - SO, SE - 6 biter maki -SE, SO - Signatursalat med honning og kokos - Ris 299,- |
*Hickoryrøkt lammecarre - SO, SEN | 389,- |
*Marinert sous vide svinecarré med spicy asiatisk BBQ-saus og teriyakireduksjon - SO, H, SE | 329,- |
*Spicy indrefilet av okse - SE, SO | 329,- |
*Helstekt gårdskylling med marinade av ingefær og marukomemiso - H, SE, SO | 289,- |
*Teriyakilaks med fennikel og spinat - SO, SE, F, M | 289,- |
Grillede kamskjell med grønn shiso-dressing - SO, BL, SK, F | 199,- |
Grillede spareribs med asiatisk BBQ saus og syltet agurk - H, SO, SE | 139,- |
Hinokis kyllingvinger - SE | 129,- |
Pris (per person, minimum 2 personer): 650,- |
Sjokoladeganache med smak av kaffe. Med kandisert kumquat og melkeiskrem - H, M, HN | 119,- |
Pasjonsfrukt-brûlée med kokosiskrem - E, M | 119,- |
Iskrem og sorbet. Et utvalg av Hinokis iskrem og sorbeter - M, E | 109,- |
SE: Sesam |
SEL: Selleri |
M: Melk |
MN: Mandler |
H: Hvete |
B: Bygg |
BL: Bløtdyr |
SK: Skalldyr |
SEN: Sennep |
SU: Sulfitt |
E: Egg |
SO: Soya |
F: Fisk |
LU: Lupin |
HN: Hasselnøtter |
PN: Pinjekjerner |